Stel een vraag

Nieuws

Nieuws

Metaaltechnologie maakt je wereld

Vrijdag 13 september 2024

Met de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’ richt Koninklijke Metaalunie zich op het belang van de metaaltechnologiesector. Sinds 16 april is de campagne officieel live. Met deze campagne kunnen we samen heel Nederland kennis laten maken met onze metaaltechnologiesector. 

Slechts 18% van de Nederlanders is bekend met de metaaltechnologiesector. En dat terwijl het zo onmisbaar is. Elke dag wordt er in de sector door middel van écht vakmanschap hard gewerkt aan slimme oplossingen die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken. Van metalen trappen tot computers. Van fietsenstallingen tot protheses, van auto’s tot landbouwmachines. Er zijn talloze bedrijven met gepassioneerde vakmensen die van metaal iets maken waar Nederlanders wat aan hebben, zo ook bij ons! Met ons specialisme in het produceren en toeleveren van fijnmechanische componenten, modulebouw en machinebouw zijn wij trots op wat wij doen. Ons werk is onmisbaar!

Brands Metaaltechniek wil als lid van de Koninklijke Metaalunie de boodschap van de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’ verspreiden. Door het uitdragen van de campagne zetten we onze sector in de schijnwerpers. Bij Brands Metaaltechniek maken wij kwaliteitsproducten van metaal waar jij wat aan hebt. Wij zijn trots dat wij deel uitmaken van deze mooie en belangrijke sector. 

Met onze deelname aan de campagne vergroten we de zichtbaarheid van de Nederlandse metaaltechnologiesector. Neem een kijkje op www.metaaltechnologie.nl!

Terug naar nieuwsoverzicht