Stel een vraag

Nieuws

Nieuws

CNC-Frezer functie

Woensdag 25 september 2024

Willy, oprichter en eigenaar van Brands Metaaltechniek, vertelt graag meer over werken bij Brands Metaaltechniek. 

Willy aan het woord: “Wij zijn op zoek naar iemand met ambitie, die uitdagingen niet uit de weg gaat. Het is van belang dat je past in ons gedreven, maar zeker ook gezellige team! Wij denken in kansen en uitdagingen en willen continu verbeteren. Zo zijn wij compleet gedigitaliseerd en trots op onze papierloze fabriek. Bij Brands Metaaltechniek investeren we continu in de modernste machines en productiemiddelen, daar hebben we natuurlijk de juiste mensen bij nodig. Wij maken geen hele grote series maar zijn juist specialist in kleine aantallen. Houd je van afwisseling en uitdaging? Aarzel niet en reageer! We hebben goede koffie en ik beloof je dat je er altijd iets van opsteekt.”

Als CNC-Frezer bij Brands Metaaltechniek ga je aan de slag met het maken van fijnmechanische onderdelen in enkelstuks of kleine series. Je gaat werken met de modernste machines, automatisering en software. Het is een afwisselende functie, geen dag is hetzelfde en er is volop ruimte voor ontwikkeling. 

Brands Metaaltechniek is een digitale fabriek. Met een enthousiast team werken wij volledig papierloos en houden wij ons bezig op het gebied van machinebouw. Zin om deze uitdaging aan te gaan? En heb je een passie voor techniek? Bekijk onze CNC-Frezer vacatures! 

Of heb jij iemand in je netwerk die perfect aansluit bij deze functie? Deel dan onze vacatures met deze geschikte kandidaat, dat zal ons enorm helpen!

Vacature: CNC-Frezer 

Vacature: CNC-Frezer leerling

 

Terug naar nieuwsoverzicht